Sosyal Okul Projesi

Sosyal Okul Projesi; Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumları Sosyal Etkinliler Yönetmeliği ve 2023 Eğitim Vizyonun hedefleri kapsamında Yalova Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı özel/resmi her kademedeki öğrencimize özgüven ve sorumluluk duygusu geliştirmeye, yeni ilgi alanları oluşturmaya, millî, manevî, ahlaki, insanî ve kültürel değerleri kazandırmaya yönelik sosyal, sanatsal ve sportif alanlardaki çalışmaların yapılmasını ve faaliyetlerin arttırılmasını sağlamak amacıyla ilimizin akademik alandaki başarısını spor, sanat ve sosyal alanına taşıyarak sosyal okulları ile ülkemizde öncü olmak amacıyla hayata geçirilmiştir.

Okulumuzda gerçekleştirilecek olan sosyal, sanatsal ve sportif alanlardaki çalışmalarımızı bu sayfadan takip edebilirsiniz.

Yayın: 17.11.2017 - Güncelleme: 05.12.2019 09:46 - Görüntülenme: 859