1.Dönem Sonu Karne Töreni

Yorucu ve verimli geçen bir dönemin ardından öğrencilerimize karne ve belgelerini dağıttık.Karne törenimizde Okul müdürümüz Aykut ALTAY,   gayret gösteren, başarmak için mücadele eden öğrencilerin mutlaka sonuç alacağını, 2.dönemin daha da verimli geçeceğini umduğunu belirtti. Tatilde iyi dinlenmelerini, 2.döneme daha enerjik başlamak gerektiğini belirtti.  Haftanın ödüllü bilgi yarışmasını doğru cevaplayanlar arasından çekilen kura ile 11 Bilişim öğrencisi  Hilmi Barış Maydanos'a ödülü takdim edildi. Ayrıca Okul adına tören ve sosyal faaliyetlerde yer alarak eğitim sürecimize katkıda bulunan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi ileterek 2.dönemde yeni heyecanlarla daha verimli bir  süreçte buluşmak üzere herkese iyi tatiller diliyoruz.

Yayın: 22.01.2022 - Güncelleme: 22.01.2022 22:26 - Görüntülenme: 250