Nis

Ulusal Ruh Sağlığı Eylem Planı dogrultusunda İl Sağlık Müdürlüğü Tarafindan yurutulen ve " İntihari Önleme İl Kurulu Toplantisinda " alinan karar geregi Okul Rehber Öğretmenimiz Mira SERGİCİ tarafindan ogretmenlere yonelik "İntihari Önleme ve Farkindalik Egitimi "verilmistir.

Nis

Kütüphaneler, tüm teknolojik gelişmelere rağmen vazgeçilmezimiz olmaya devam ediyor. Birçok öğrenci ve araştırmacı kitap ve belge araştırması için sıklıkla kütüphanelerin yolunu tutuyor.

Okul Öncesi 5 yaş grubu öğrencilerimiz, "Kütüphaneler Haftasında" okulun kütüphanesine giderek kendi yaş ve gelişim düzeylerine uygun kitapları incelerken; yerinde yaşayarak kütüphane kurallarını da öğrendi.

Minik kitap kurtlarımızın keşfi okulumuza neşe katmaya devam ediyor

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında “Atasözlerimiz ve Deyimlerimiz”temalı pano çalışmamız sergilendi.

2024 ŞUBAT SORUMLULUK SINAVLARI TAKVİMİ

Ock

Okulumuzun tüm ögrencilerine yönelik olarak internet ortaminda cinsel istismardan korunma hakkında bilgi verildi.

Ock

Kariyer günleri kapsaminda okulumuza davet edilen Yalova Üniversitesi Enerji Sistemleri Mühendisligi Fakültesinden Doç. Dr. Cemil Koyunoğlu kendi egitim hayatindan, calismalarindan ve kariyer basamaklarindan bahsederek ogrencilerimizin gelecekte meslek secimleri icin yol gosterip isik tutmaya calismistir.

Ock

Kariyer günleri kapsaminda okulumuza davet edilen OSB İnsan Kaynaklari Koordinatörü Fatma Özge Yılmaz Yalovada şu an gelişmekte olan OSB hakkinda önemli bilgiler verdi.

Kas

Öncelikle Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere bu vatan için şehit olan tüm öğretmenlerimizi rahmetle ve saygıyla anıyoruz.  Ruhları şad olsun.

24 Kasım Öğretmenler Günü bütün Öğretmenlerimiz için kutlu olsun.

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ

Okulumuzda öğrenci ve Öğretmenlerimizin katılımıyla 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ  töreni düzenlendi.

May

Çınarcık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi nde Aşık Veysel konulu şiir dinletisi gerçekleştirildi.  Çınarcık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen şiir dinletisinin açılış konuşmasını Okul Müdürü Atakan YILMAZ yaptı. Konuşmasında; “Halk Ozanı Aşık Veysel Şatıroğlu; 1894’te Sivas’ın Şarkışla ilçesine bağlı Sivrialan köyünde dünyaya geldi. 7 yaşında iken geçirdiği Çiçek Hastalığından dolayı iki gözünü de kaybetti. "Aşık Veysel, dünya gözüyle göremediklerini gönül gözüyle görmüş, gönül diliyle söylemiştir.” dedi.

Eyl

Orta Öğretim Genel Müdürlüğünün hazırlamış olduğu materyal içerikli site tanıtım sunumu Okul Müdür Yardımcımız Melike SEVİNÇ tarafından okulumuz öğretmenlerine tanıtımı yapıldı.

Tem

Meslekî ve Teknik Ortaöğretim Kurumları Mezunlarını İzleme Portalı,"Meslekî ve Teknik Ortaöğretim Kurumları Mezunlarının İzlenmesi" web portalı

Ock

Yorucu ve verimli geçen bir dönemin ardından öğrencilerimize karne ve belgelerini dağıttık.Karne törenimizde Okul müdürümüz Aykut ALTAY,   gayret gösteren, başarmak için mücadele eden öğrencilerin mutlaka sonuç alacağını, 2.dönemin daha da verimli geçeceğini umduğunu belirtti. Tatilde iyi dinlenmelerini, 2.döneme daha enerjik başlamak gerektiğini belirtti.  Haftanın ödüllü bilgi yarışmasını doğru cevaplayanlar arasından çekilen kura ile 11 Bilişim öğrencisi  Hilmi Barış Maydanos'a ödülü takdim edildi. Ayrıca Okul adına tören ve sosyal faaliyetlerde yer alarak eğitim sürecimize katkıda bulunan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi ileterek 2.dönemde yeni heyecanlarla daha verimli bir  süreçte buluşmak üzere herkese iyi tatiller diliyoruz.

Haz

Çınarcık Halk Eğitimi Merkezi ile ortaklaşa yaygın eğitim haftası etkinliklerimiz düzenledik.