Kütüphaneler, tüm teknolojik gelişmelere rağmen vazgeçilmezimiz olmaya devam ediyor. Birçok öğrenci ve araştırmacı kitap ve belge araştırması için sıklıkla kütüphanelerin yolunu tutuyor.

Okul Öncesi 5 yaş grubu öğrencilerimiz, "Kütüphaneler Haftasında" okulun kütüphanesine giderek kendi yaş ve gelişim düzeylerine uygun kitapları incelerken; yerinde yaşayarak kütüphane kurallarını da öğrendi.

Minik kitap kurtlarımızın keşfi okulumuza neşe katmaya devam ediyor

Minik kitap kurtlarımızın keşfi okulumuza neşe katmaya devam ediyor