KARİYER GÜNLERİ - Yalova Üniversitesi Enerji Sistemleri Mühendisligi Fakültesinden Doç. Dr. Cemil Koyunoğlu

Kariyer günleri kapsaminda okulumuza davet edilen Yalova Üniversitesi Enerji Sistemleri Mühendisligi Fakültesinden Doç. Dr. Cemil Koyunoğlu kendi egitim hayatindan, calismalarindan ve kariyer basamaklarindan bahsederek ogrencilerimizin gelecekte meslek secimleri icin yol gosterip isik tutmaya calismistir. Katkilarindan dolayi kendisine okulumuz ve ogrencilerimiz adina tesekkur ediyoruz. Ayni zamanda okulumuzda kariyer gunlerinin hazirlanmasinda emegi gecen Rehber ogretmenimiz Mira Sergici, Bilisim Teknolojileri ogretmenimiz İsmail Göncü ve Müdür Yardimcimiz Melike Sevinçe okul Müdürümüz F.Faruk Tekçe tesekkurlerini sundu.

11-01-202411-01-2024

Yayın: 11.01.2024 - Güncelleme: 11.01.2024 16:54 - Görüntülenme: 81